19 / 04 / 2024

Gaziantep Mavikent 5 etap

Gaziantep Mavikent 5 etap

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavikent 5'inci etap konutları için başvuru sayısı 25 bini aştı.

Gaziantep Mavikent 5. etapa yoğun ilgi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli bin aile için yapılacak Mavikent 5. etap konutlarının başvurularına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te 36.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep 15 Temmuz, Göktürk ve Beylerbeyi mahallelerinde yer alan 5 arsayı 36 milyon 90 bin 934 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 27.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 adet gayrimenkulü 27 milyon 51 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 11.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi ve Umut mahallelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 11 milyon 817 bin 429 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den 20.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Şahinbey ilçesinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu konut alanının satış bedeli 20 milyon 353 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kuzey Şehir'e 5 bin 200 konut daha yapılacak!

Gaziantep’te nüfus artışı yaşandıkça oluşan konut açığını kapatmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığına, en büyük desteği Cumhurbaşkanlığı yaptı. Gaziantep'e “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında 5 bin 200 konut yapılacağı duyuruldu...

Gaziantep Şehitkamil'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana-Gaziantep arası 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, "Adana-Gaziantep seyahat süresi 1,5 saate düşecek" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir'den 22.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesinde bulunan 5 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 22 milyon 363 bin 834 TL olarak açıklandı.

Gaziantep Mavikent 5 etap Haberi

Gaziantep Mavikent 5 etap

Mavikent Konutlar 1-2-3 ve 4 etaplarda yaptırdığı evlerle, dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, projenin beşinci etabı için 1 Ağustos tarihinde kayıt almaya başladı. Kayıtların 14'üncü gününde 25 binin üzerinde vatandaş ucuz konut alabilmek için başvuruda bulundu. Kayıtların daha ilk gününden itibaren yoğunluğun yaşandığı Şahinbey Belediyesi'nde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı. Vatandaşların izdihama neden olmaması için sıra numarası veren görevliler kayıt için gelenlere yardımcı oluyor.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kayıtların 2 Eylül tarihine kadar devam edeceğini hatırlatarak, “Mavikent Konutlarımızın 5'inci etabını yapmak için çalışmalara başladık. Buradan yine dar gelirli vatandaşlarımıza 1000 konut vereceğiz. Kuraya katılmak isteyen vatandaşlarımız daha ilk günden yoğun talep oluşturdu. Konutlarımız 99 metrekare olacak. 2 oda bir salon, mutfağı, kileri, vestiyer,...