10 / 05 / 2024

Gaziantep mermerciler sitesi

Gaziantep mermerciler sitesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından mermercilere yeni bir site inşa edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Gaziantep'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep'in Taşlıca bölgesinde “Yeni Sanayi Sitesi' projesi hayata geçiyor. Projenin şehir ekonomisine katkı sağlanması planlanıyor. 

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Gaziantep mermerciler sitesi Haberi

Gaziantep mermerciler sitesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından mermercilere yeni bir site inşa edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, söz verdiği projeleri tek tek hayata geçiriyor. 


Kent içerisinde bulunan görüntü ve ses açısından dağınık iş yerlerinin şehir dışına taşınması için çalışmalar başladı. Şahin, bu çerçevede esnafı ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinliyor. 


Daha modern ve sosyal donatıları içerisinde yer alan site Yeşilkent Mezarlığının yanına yapıldı. Yapımı tamamlanan sitede iki blok olmak üzere toplamda 18 iş yeri bulunuyor. Her bir iş yeri 107 metrekare çalışma alanı, 16 metrekare ofisten meydana...