29 / 03 / 2024

gaziantep metro projesi

gaziantep metro projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Gaziantep'e metro müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, metro müjdesi verdi. Şahin, metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını söyledi..

Gaziantep'te metro projesine onay!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede hayata geçirilmesi planlanan metro projesinde ilk adım atıldı. GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatları onaylandı.

Gaziantep'te metro ve yeni köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.

Gaziantep'e 2016'da yeni köprülü kavşaklar yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiği rahatlatmak için tek yön ve sola dönüş yasaklarının yanısıra, kavşak çalışmalarına da hız verecek.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi... 303 yeni konutu sakın kaçırmayın...İşte TOKİ Gaziantep 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep projesi için tarih belli oldu! 719 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziantep projesi için tarih belli oldu... 719 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gaziantep projesi için tarih açıklandı! Tam 303 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için tarih resmen açıklandı. Tam 303 yeni konut geliyor... TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihi kaçırmayın...

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep'te 2.757 TL taksitle konut satıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular başladı. Projeden 2.757 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ'den Gazianteplilere 626 yeni konut müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesi için  yarın düğmeye basıyor. İşte ihale tarihi belli olan proje ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

gaziantep metro projesi Haberi

gaziantep metro projesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi seçim beyannamesini açıkladı. 

Hürriyet Gazesi'nde yer alan habere göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ‘Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri’ altında toplanan ve kentin geleceğini doğrudan şekillendirecek projelerin, kentte yaşayan herkese dokunacağını açıkladı.

Akıllı Şehirler

Düzbağ İçme Suyu Projesi’yle bir belediye yatırımının devlet yatırımına dönüştürüldüğünü söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, şu açııklamalarda bulundu: “GASKİ’nin bu projesi sayesinde yılda 125 milyon liralık elektrik masrafı şehrin cebinde kalacak. Proje ve kaynak üretme kapasitesi olan GASKİ’nin sayesinde hükümetin yatırım programında olmamasına rağmen büyük uğraşlar ve çabaların ardından Melen’den sonra en büyük su yatırımı olan Düzbağ İçme...