25 / 04 / 2024

Gaziantep Nizip TOKİ projesi

Gaziantep Nizip TOKİ projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep'teki 7 bin 818 adet deprem konutunda çalışmalar hızlandı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Gaziantep'de TOKİ tarafından temeli atılan kalıcı afet konutlarının inşaatı yükselmeye devam ediyor.

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep Nizip'te 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Nizip projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Nizip 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nizip ve Şehitkamil ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'

Gaziantep Nizip için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nizip ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nizip için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Gaziantep Nizip 452 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üretmeyi hedefleyen TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

Gaziantep Nizip TOKİ projesi Haberi

Gaziantep Nizip TOKİ projesi

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, projenin inşa edileceğini alanda incelemeler yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bölgede yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden önemli bilgiler aldı.

Yapılan İncelemelerden sonra önemli açıklamalar yapan Mehmet Sarı, inşa edilecek olan konutların hayırlı olması temenni etti. Proje dahilinde Nizip Menderes Mahallesi'ne 452, Yunus Emre Mahallesi'ne ise 48 konutun yapılacağını kaydeden Sarı, şöyle konuştu: "Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde TOKİ tarafından ülke genelinde yapılacak olan 100 bin Sosyal Konut Projesine ilçemizde dahil olmuş ve konutlarla ilgili hak sahipleri belirlenmişti. Bu aşamanın sonunda 6 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleşen projenin önemli ayağı olan temel çalışmaları Menderes Mahallemizde başlamıştır. Bu büyük...