24 / 04 / 2024

Gaziantep OSB projeleri

Gaziantep OSB projeleri

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç var!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç olduğunu açıkladı.  

Gaziantep havaalanı yolundaki sanayi tesisi de OSB olacak!

Gaziantep OSB, kabına sığmıyor. Gaziantep OSB Başkanı Nakıboğlu: "Yatırımcılar, daha şimdiden '6. OSB ne zaman kurulacak' demeye başladı. Gaziantep havaalanı yolundaki sanayi tesisi de OSB olacak!" dedi.

Gaziantep OSB'nin katı atıklarından enerji üretilecek!

Türkiye'nin enerji politikalarına katkı sağlamak amacıyla yatırım kararı aldıklarını vurgulayan Gaziantepli girişimci Cahit Bingöl, şirket olarak geri dönüşüm ve yeşil enerji kaynaklarıyla ilgilendiklerini dile getirdi.

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 2 bin 500 yeni ve ucuz konut müjdesi! Bu tarihlere dikkat! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarihler belli oldu. Peki TOKİ Gaziantep projeleri hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Adnan Ünverdi: OSB'de yer bulamıyoruz!

Pandemide ihracatını artıran tek şehir olduklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "OSB'de yer bulamıyoruz" dedi.

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Nizip OSB'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Nizip İcra Dairesi, Gaziantep İl, Nizip İlçesi'nde bulunan Nizip OSB'de 44 bin 317 metrekare arsa üzerinde bulunan fabrika binası ve müştemilatını 15 milyon 615 bin 890 TL'ye satıyor.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep OSB projeleri Haberi

Gaziantep OSB projeleri

GAZİANTEP Valisi Davut Gül, kentte yapılan yatırımların hızla devam ettiğini belirterek, yatırım programı kapsamında 527 projenin devam ettiğini, bunların toplam maliyetinin 10 milyar 469 milyon lira olduğunu açıkladı.

Para’dan Mehmet Boncuk’un haberine göre; Gaziantep’in dinamik bir şehir olduğunu aktaran Vali Gül, “Gaziantep, büyükşehir ve bununla birlikte içten ve dıştan çok sayıda göç alıyor. Nüfusunun yarısı 18 yaşın altında ve bizim rutinin dışında enstrümanları kullanarak vatandaşlara hizmet etmemiz lazım. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile beraber istenilen şey bürokratik kırtasiyeciliğin olabildiğince azalması, vatandaşın hizmet veren kuruluşlara, kamu görevlilerine kolay ulaşması ve bunun vatandaşın hayatında olumlu bir etki yaratması. Bunu bizler hep beraber yapacağız. Bizim yaptığımız hizmetleri vatandaşa sorduğumuzda bu sene geçen seneden, önceki senelerden daha iyi diyorsa biz işimizi iyi yapmış oluyoruz” dedi.

Patronun...