17 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil asansör denetimleri

Gaziantep Şehitkamil asansör denetimleri

Şehitkamil Belediyesi ve MTB Enerji Mühendislik Şirketi işbirliğince yapılan protokol çerçevesinde ilçe genelinde binaların asansörleri mercek altına alınarak, denetimleri başladı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Gaziantep Şehitkamil'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. 28.768,34 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde yaptırılacak inşaatın toplam bedeli 171 milyon 125 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep Şehitkamil'de herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 1.379 konut yaptırıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 573/1 parselde, 466 konut inşaatı ihalesi 9 Mart 2016 tarihinde, Gaziantep Şehitkamil 1. Etap 913 konut inşaatı ihalesi ise 4 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları!

Toplamda 888 adet konutun kurayla satıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları...

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ alt gelir grubu fiyatları!

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ alt gelir grubu fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ Evleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ Evleri başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Toplam 1.154 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Geda-Majör: Torun Center'da asansörün işletilmesi sözleşme kapsamında değildi!

Geda-Majör Limited Şirketi: "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir " dedi.

Gaziantep Şehitkamil asansör denetimleri Haberi

Gaziantep Şehitkamil asansör denetimleri

Şehitkamil Belediyesi ve MTB Enerji Mühendislik Şirketi işbirliğince yapılan protokol çerçevesinde ilçe genelinde binaların asansörleri mercek altına alınarak, denetimleri başladı.


‘‘Bu tür denetimlerin sık sık yapılmasını istiyoruz’’

Çevre ve Şehircilik ile Sanayi ve Ticaret Bakanlıklarının yayınladığı Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi, ilçedeki binaların asansörlerinin denetimi için MTB Enerji Mühendislik Şirketi ile protokol imzaladı. Yapılan protokol çerçevesinde ekipler, ilçe genelinde asansör denetimlerine başladı. Asansörleri kullanan vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için standartlara uygun şekilde denetimlerini yaptı. Yapılan denetimlerin ardından sorunsuz bulunan asansörlere yeşil etiket katıldı. Ekipler, bina sahibi ve yöneticilerinin asansörlerinde yıllık bakım ve kontrollerini yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Güvenli ve işletme yönünden uygun şekilde çalıştığını tespiti için hizmete alınmasını müteakip yılda en az bir kere bina sorumlusu tarafından her...