26 / 04 / 2024

gaziantep tesis

gaziantep tesis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurduğu tesislerle hem atıkları değerlendiriyor hem de belediyeyi kara geçiriyor...

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep'te kanser hastaları için tesis inşa ediliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına özel medikal sanayi tesisi inşa edildiğini açıkladı.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep İli sınırları içerisinde tesis edilecek Belkıs TM-Karkamış TM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te TL'ye icradan satılık fabrika ve sosyal tesis!

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini 5 milyon 726 bin 84 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz günü gerçekleşecek.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Gaziantep Büyükşehir'den 4 yılda 41 sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4 yılda 41 adet sosyal tesis inşa etti.

Gaziantep Serinevler Mahallesi'ne yeni sosyal tesis!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Serinevler Mahallesi'nde yapımına başlanan dev tesisin kaba inşaatı tamamlanıyor. Tesisin, modern yapısıyla Serinevler Mahallesi’nin vizyonunu değiştirmesi planlanıyor.

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin 3 ay sonra açılacağını söyledi.

Gaziantep OSB'de ödemeler 2019 yılına ertelendi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 5’nci Kısım’da tesis ve fabrika inşa etmek için arsa satın alan sanayicilerin taksit ödemeleri, döviz kurundaki yüksek hareketlilik sebebiyle 2019 yılının Şubat ayına ertelendi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 34 sosyal tesis!

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğin yerine getirmek adına şehir merkezlerinin yanı sıra taşra ilçeleri ve bunlara bağlı yeni mahallelerin (köylere) hizmetlerini eksik etmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 34 sosyal tesis inşa etti.

gaziantep tesis Haberi

gaziantep tesis

Bünyesinde oluşturduğu geri dönüşüm tesisleri ile hem çevreye, hem ülke ekonomisine hem de belediye bütçesine katkı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2004 yılından buyana 6 tesis kurdu. Belediye bu tesis ile masraflarını yarı yarıya indiriyor.


2004 yılında görevi geldiklerinde Türkiye’nin en borçlu ikinci belediyesi konumunda olan kurumun giderlerini en asgariye nasıl indirebiliriz düşüncesiyle bir takım arayış içine girdiklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, bu doğrultuda bir çok geri dönüşümlü tesis kurduklarını söyledi.


Bu tesislerin arasında fidan ve çiçek yetiştirme tesisi, çöp toplama ve elekritk elde etme tesisi, atık su arıtma tesisi, çamurdan elektrik yapma tesisi, taş yapma ve işleme tesisi ile 100 bin tonlu su depolama tesisinin yer aldığını belirten Güzelbey, tesislerin maliyetlerinin ise çok cuzi oranda olduğunu açıkladı.


Kentin...