19 / 04 / 2024

gaziemir aktepe kentsel dönüşüm

gaziemir aktepe kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması'nın sonuçlarını açıkladı. Yarışma sonuçları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Gaziemir kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atıldı!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için birinci etap protokolü yapıldı. 

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

İzmir Gaziemir Aktepe dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İzmir Gaziemir Aktepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu, proje 169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

gaziemir aktepe kentsel dönüşüm Haberi

gaziemir aktepe kentsel dönüşüm


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


GAZİEMİR AKTEPE VE EMREZ MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM ALANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI SONUÇLARI

Yarışmanın kolokyumu 03 Ekim 2015 tarihinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde yapılacaktır. Yarışmaya katılan tüm projeler Adnan Saygun Sanat Merkezi Alt Sergi Salonunda 03 Ekim 2015 tarihinden itibaren 15 gün boyunca sergilenecektir. Sergi ücretsiz ve herkese açık olacaktır.

EŞDEĞER ÖDÜL

EKİP

NURHAK İNAN KARAÇAY - PEYZAJ MİMARI (EKİP BAŞI)

İLKER ERTUĞRUL - Y.MİMAR

AMBER EROYAN

DANIŞMANLAR

NURTEN DOĞAN ERTUĞRUL - Y.ÇEVRE MÜHENDİSİ

YARDIMCILAR

ZEYNEP OBA - Y.MİMAR

EŞDEĞER ÖDÜL

EKİP

İBRAHİM ALP - ŞEHİR PLANCISI (EKİP BAŞI)

JÜLİDE ALP - ŞEHİR PLANCISI

OKNUR ÇALIŞKAN - MİMAR

DANIŞMANLAR

MEHMET ZEYAT HATTAPOĞLU - PEYZAJ MİMARI

EŞDEĞER ÖDÜL

EKİP

H. BÜŞRA AL - Y.MİMAR (EKİP BAŞI)

BERRİN ÖZDEMİR - MİMAR

İLKER İĞDELİ - Y.MİMAR

DANIŞMANLAR

ADEM ALTINTAŞ -ŞEHİR PLANCISI

SENA İKİZ - PEYZAJ MİMARI

YARDIMCILAR

OZAN ÇELİK -...