24 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı konut projeleri

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı konut projeleri

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçeleri kentsel dönüşümün etkisiyle yeniden canlanacak. Çarpık kentleşmenin görüldüğü ilçelerde dönüşüm kapsamında 19 proje yer alıyor. 

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Karayolları Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kura çekilişi gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuralar çekiliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuraları çekiliyor. 

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı konut projeleri Haberi

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı konut projeleri

Ekonomist Dergisi'nden LEVENT GÖKMEN DEMİRCİLER'in haberine göre çarpık yapılaşmasıyla dikkat çeken Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinde, Torunlar İnşaat’tan Ilgın İnşaat’a, Ortadoğu Grup’tan Kuyaş Gayrimenkul’e kadar markalı konut üreticilerinin 19 dönüşüm projesi yükseliyor.


Halihazırda yürütülen çalışmaların yanında önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin de yapılması bekleniyor. Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri olan kentsel dönüşümle ülke genelindeki çürük yapıların yenilenmesi hedefleniyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da (GOP) Sarıgöl, Mevlana, Pazariçi, Karayolları ve Fevzi Çakmak mahallelerini içeren 3,9 milyon m2’lik bir alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilmişti.

İstanbul’un en büyük riskli alanına sahip olan Gaziosmanpaşa Belediyesi de geçtiğimiz yıllarda GOPAŞ’ı kurarak maliklerle anlaşmalar yapıp inşaat şirketleriyle dönüşüm yapılması konusunda çalışmalara başlamıştı.

İlan edilmiş riskli alanı Karadolap, İslambey ve Yeşilpınar olmak üzere üç mahalleyi kapsayan Eyüp’te...