28 / 03 / 2024

gaziosmanpaşa Kasap Döner şube

gaziosmanpaşa Kasap Döner şube

Yeni döner restoran markası Kasap Döner, dördüncü şubeyi Gaziosmanpaşa’da açtı...

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Bereket Döner yurt içinde 25, yurt dışında 10 şube açacak!

Bereket Döner, ağır bir rekabetin yaşandığı döner pazarında üretim gücü ve yeni ürünleriyle vites büyütüyor. Bu yılın ilk aylarında satışlarını yüzde 20 civarında artıran şirketin 2020 ciro hedefi 300 milyon TL....

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

Döner zincirleri 2020'de 251 şube açacak!

Döner, Türkiye'deki yemek pazarının yaklaşık yüzde 60'ını oluşturuyor. 2008 yılı öncesi sadece yüzde 5'lerde olan fabrika döneri tüketim oranı hızla artarak bugün yüzde 40'lara ulaştı. Araştırmalara göre döner markaları 2020 yılı sonuna kadar 251 şube açacak...

Paşa Döner bu yıl 200 şubeye ulaşacak!

Hergün 15, yılda 4 bin 500 ton döneri 162 şubesinde tüketicilerle bir araya getiren Paşa Döner, bu yıl 200 şubeye ulaşması amaçlıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

gaziosmanpaşa Kasap Döner şube Haberi

gaziosmanpaşa Kasap Döner şube

Genel Müdür Emrah Sarıtaş, “‘Fast casual’ konseptiyle Türkiye’de fast food sektöründe bilinen her şeyi değiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Üsküdar, Acıbadem, Beşiktaş’ta da şubeleri olduğunu hatırlatan Sarıtaş, franchising ile büyümeye devam edeceklerini söyledi ve “Ataşehir, Kadıköy ve Levent şubeleri-miz de ağustosta açılacak. 2013 sonunda İstanbul’un ünlü caddelerinde 20 şube olacağız” diye konuştu.


Hürriyet...