23 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri

gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşümün sonucu güzel olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada çok yakın bir zamanda Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm sonucunun güzel olacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da dönüşümle 3 bin 214 konut inşa edildi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın göreve geldiği 2014'ten bu yana hayata geçirdiği başarılı projeler "Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa" lansman töreninde anlatıldı.

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 40'ı dönüşüyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Usta, 7 bölgede inşaat çalışmalarının devam ettiği söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşümün ilk başladığı bölgelerden biri olan, yüzde 40’ından fazlasının şantiyeye döndüğü Gaziosmanpaşa’da dönüşüm sorunlu geçiyor. 

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

GOP Plevne'nin temeli 29 Mart'ta atılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Mevlana Mahallesi Kentsel Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap’ın temel atma töreni 29 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Tahsin Usta: Dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Hasan Tahsin Usta, Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı'ya Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi

Gaziosmanpaşa'da riskli ilan edilen alanın yürütmesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yıldıztabya, Mevlana, Pazariçi ve Karayolları mahallelerinde kentsel dönüşüm planlarının önünü açmak amacıyla ilan edilen “riskli alan” kararının yürütmesi durduruldu.

Hasan Tahsin Usta Brüksel’de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Yıldıztabya'da dönüşüm bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Yıldıztabya Mahallesi sakinlerine yönelik olarak ‘Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi, toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri Haberi

gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Sabah Gazetesi'nden Barış Savaş'ın haberine göre; hak sahiplerine anahtar teslimlerini gerçekleştirilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmediğine dikkat çekti. 

Yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anahtar teslimine start verildi. 796 konut, 13 dükkân ve bin 39 araç kapasitesi bulunan kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri depreme dayanıklı, güvenli, yeşil alanlara ve otoparka sahip konutlarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. 

"KOMŞULARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİ DAHA ÇOK MUTLU EDİYOR"

Başkan Usta, "Vatandaşlarımızın sabrı, duası ve desteği, çalışan arkadaşlarımızın büyük bir gayretiyle Çevre Şehircilik Bakanlığı'mızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle bugün Sarıgöl'de bu önemli projeye, 796 konutluk projeyi tamamlamış...