27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atıldı. İş adamı Şefik Yılmaz Dizdar tarafından yaptırılan Leyla Dizdar Kültür Merkezi 10 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Malatya Doğanyol'a dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi Haberi

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak yeni bir projeye daha başlıyor. Gaziosmanpaşa’yı bir kültür beldesine dönüştürecek olan Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Hürriyet Mahallesinde Rumeli Parkı ve Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü’nün yerine toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerine hayata geçirilecek olan kültür merkezinde; sergi salonu, derslikler, sinema salonları, müzik odaları, fitness salonu, restoran ve kapalı otopark bulunacak. 

Proje alanının 1000 metrekaresi yeşil alan ve park olarak düzenlenecek ve parkta çocuklar için oyun grupları ile dinlenme alanları yer alacak. Projeyle birlikte mevcut Rumeli Parkı hem daha iyi bir görünüme kavuşacak hem de parkın altına inşa edilecek zemin altı otoparkıyla da çevredeki otopark ihtiyacını karşılamış olacak.


Gaziosmanpaşa...