26 / 04 / 2024

gaziosmanpaşada kentsel dönüşüm

gaziosmanpaşada kentsel dönüşüm

Kadıköy ve Ataşehir'de kentsel dönüşüm hızla ilerlerken Gaziosmanpaşa, Pendik, Güngören, Sultangazi gibi ilçelerde yargı riskli alan kararlarını iptal etti. Kentsel dönüşümle bir an önce evlerine kavuşmak isteyen yüzbinlerce insanın umudunu suya düştü.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar mühürlendi!

Kentsel dönüşüme girip anlaşma yapılamayanların tapusu olduğu halde binaları belediye tarafından mühürlendi. Yıllardır oturdukları binalarının kapısına asıla mührü gören vatandaşlar şaşkın.

Gaziosmanpaşa nazım imar planına iptal davası!

Gaziosmanpaşa Barınma Hakkı Meclisi üyeleri, kentsel dönüşüme ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planının iptali için İstanbul Bölge İdare Mahkemesine dava açtı.

Gaziosmanpaşa'da 4 bin dönümlük alanın kentsel dönüşüm planı hazirlandı!

Kentsel dönüşümün gözde merkezlerinden Gaziosmanpaşa'da dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi 4 bin dönümlük alanın dönüşümü için mastır plan hazırladı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor. Gaziosmanpaşa, dönüşüm tamamlandığında İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek.

Gaziosmanpaşalılardan kentsel dönüşüme tepki!

Gaziosmanpaşa Barınma Hakkı Meclisi ve mahalle sakinleri, kentsel dönüşüm bahane edilerek yıllardır oturdukları yerlerden gönderilmelerine 'dur' demek için Gaziosmanpaşa Belediyesi toplanarak belediye binası önünde dün bir basın açıklaması yaptı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm Haziran'da hızlanacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Pazariçi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde 'Halk Buluşması' programı düzenledi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta programda açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Bürosu açıldı!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bürosu Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Odabaş gibi isimlerin katılımıyla açıldı. Toplantıda kentsel dönüşüm süreci konuşuldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesinde başlayan 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Hasan Tahsin Usta, "Hedefimiz 'Şehirde Dönüşüm, Yaşamda Değişim'i sağlamaktır" dedi.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüm eğitimle başlayacak!

Başkan Usta şunları söyledi: Sarıgöl'deki insanları toplu konuta entegre etmek için mesafeyi kaldıracağız. Sosyal ve kültürel projeler üreterek topluma kazandıracağız. Birçok çocuk okuma yazma bilmiyor. Bilgi evleriyle bu çocukları eğitime başlatacağız.

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

İstanbul' un en büyük yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Gaziosmanpaşa' da, Belediye Başkanlığına Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta' nın seçilmesiyle birlikte yeni bir dönem başlıyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul' un en büyük yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Gaziosmanpaşa' da, Belediye Başkanlığına Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta' nın seçilmesiyle birlikte yeni bir dönem başlıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de riskli alana itiraz!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl, Bağlarbaşı ve Yenidoğan mahallelerinin ' riskli alan ' ilan edilmesine itiraz eden çevre sakinleri, mahkemeye başvurdu. Gaziosmanpaşa' da geçtiğimiz yıl kentsel dönüşüm projesi başlatılmıştı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm arsa fiyatlarını yüzde 50 artırdı!

Gaziosmanpaşa' da 11 mahallenin kentsel dönüşüm yapılacak bölgeler arasına alınması, dönüşüm yapmak isteyen firmaları bölgeye yönlendirdi. İlçede arsa metrekare satış fiyatları 3 bin TL'lere yükseldi...

Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü başlıyor!

Gaziosmanpaşa' da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü için düğmeye basıldı. Türkiye' nin en büyük projesi olacak bu dönüşüm, İhlas Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilecek...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

gaziosmanpaşada kentsel dönüşüm Haberi

gaziosmanpaşada kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa'nın dört mahallesi, Güngören Tozkoparan Mahallesi, Pendik Batı Mahallesi, Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki yargının idarenin verdiği riskli alan kararlarını iptal etmesi üzerine kentsel dönüşüm bekleyen on binlerce İstanbullunun ev hayali suya düştü. 


İstanbul'da bir çok ilçede Danıştay'ın verdiği iptal kararlarıyla yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm binlerce mülk sahibini mağdur etti. 


Kadıköy ve Ataşehir'de kentsel dönüşüm hızla ilerlerken Gaziosmanpaşa, Pendik, Güngören, Sultangazi gibi ilçelerde yargı riskli alan kararlarını iptal ederek kentsel dönüşümle bir an önce evlerine kavuşmak isteyen yüzbinlerce insanın umudunu suya düşürdü. 


Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerindeki kentsel dönüşümde yargının verdiği iptal kararlarının teknik rapor eksikliğinden kaynaklandığını belirtti.