27 / 04 / 2024

Gazipaşa inşaattan düşen işçi

Gazipaşa inşaattan düşen işçi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Fiyatı düşen çamaşır makineleri hangileri? 17 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Evlerin vazgeçilmezi çamaşır makinelerinde yeni teknolojiyi denemek isteyenler için fiyatı düşen ürünleri inceledik. 

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Ağustos ayında fiyatı en çok düşen kümes hayvanlarının eti oldu!

Tüketici fiyatları bazında bakıldığında ağustos ayında en fazla fiyat artışı yüzde 24,24 ile üniversite eğitim giderlerinde görülürken, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 8 ile kümes hayvanları etinde görüldü. İşte haberin detayları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bozdağ peş peşe o şartı net açıkladı: İşi düşen herkes geliyor evet demeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmelerine "olumsuz" bakışıyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kusura bakmasın ikna etmeye gelmesinler" derken Bozdağ, "İşi düşen herkes geliyor" dedi.

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Gazipaşa inşaattan düşen işçi Haberi

Gazipaşa inşaattan düşen işçi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde inşaatın çatısında çalışırken düşen işçi Murat Uysal (43) ağır yaralandı.

Milliyet'te yer alan habere göre; olay, dün saat 16.00 sularında Gazipaşa'ya 65 kilometre uzaklıkta yer alan Yunt Yaylası'nda yaşandı. Yaylada çatı inşaatında çalışan Murat Uysal, henüz bilinmeyen nedenle dengesini kaybederek düştü. Kafatası kırılan Uysal, ağır yaralandı.

Olayı gören diğer işçiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Gelen ihbar sonrasında olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen Murat Uysal, müdahale sonrasında ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. 

Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve Jandarmanın olayla ilgili inceleme başlatığı...