20 / 04 / 2024

Gazze ev yıkımı

Gazze ev yıkımı

İsrail tarafından yıkılan Gazze'deki 12 bin evin yüzde 40'ı imar edildi. Yaklaşık 5 bin konut için imar çalışmaları gerçekleşti.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Gazze ev yıkımı Haberi

Gazze ev yıkımı

İsrail'in Temmuz 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırı sonucu yıkılan 12 bin evin sadece yüzde 40'ı yeniden imar edildi.


Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, bölgedeki imar çalışmalarına dair düzenlediği basın toplantısında, "İsrail'in 2014'te Gazze'ye düzenlediği saldırı sonucu tamamen yıkılan evlerin sadece yüzde 40'ı yani yaklaşık 5 bin konut için imar çalışmaları yapıldı." dedi.


Bağışçı ülkelerin de 3 bin konut için yardım taahhüdünde bulunduğunu hatırlatan Serhan, geri kalan 4 bin ev için ise şimdiye kadar herhangi mali taahhüt almadıklarını ifade etti. 


Mısır'ın başkenti Kahire'de 12 Ekim 2014'te yapılan "Gazze'nin Yeniden İmarı" konulu uluslararası donörler konferansında, 2,6 milyar dolarlık kısmı imarda kullanılmak üzere 5,4 milyar dolarlık yardım taahhüdünde bulunulmuştu. Filistin İskan Bakanlığının verilerine göre, şu ana kadar bu yardımlardan sadece yüzde 30'u...