19 / 04 / 2024

gebze 2b

gebze 2b

AK Parti belediye meclis üyeleri ile Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze Köşklüçeşme'de 2B arazileri konuşuldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazisine ilişkin Köşklüçeşme’de kurulan bilgilendirme ofisinde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gebze'ye 2B müjdesi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bürokratik sürecinin tamamlanarak saha çalışmalarının başlandığı 2B arazilerine ilişkin, “Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız. Uzun bir süreçte sona yaklaşıyoruz. Kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz” dedi.

Adnan Köşker'den 2B istişare toplantısı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

Gebze'deki 2B arazi sorunu çözüme kavuşuyor!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile birlikte Yavuz Selim mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Adnan Köşker Gebzeliler'e 2B müjdesi verdi!

Kurmaylarıyla birlikte Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B sorunun çözümüne ilişkin müjdeyi bölge sakinlerine kahve ve açık hava toplantılarında verdi.

Gebze'deki 2B arazi sorunu çözülüyor!

2B arazileri sorunun çözülmesi için çalışmalarını sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden arazilerin devrine ilişkin belgeleri Gebze İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne teslim etti.

Gebze'deki 2B arazilerinde hak mahrumiyeti yaşanmayacak!

Adnan Köşker, Yavuz Selim'de bulunan kıraathaneleri ziyaretinde vatandaşlara 2B arazileri sorununun çözümüne ilişkin bilgi verdi. Başkan Köşker, sorunun hak mahrumiyeti yaşanmadan çözüleceğini söyledi.

Gebze'de 2B arazileri sorun oldu!

Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinleri ayağa kalktı. Mahalle sakinleri, çoğu 2B olan arazilerinin Gebze Belediyesi tarafından zenginlere peşkeş çekileceğini düşünüyor

Kocaeli'de 2B arazileri TOKİ'den devralındı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi.

Gebze Emlak Konutları 1. Etap 'ta 640 TL taksitle 2+1!

Gebze Emlak Konutları 'nın ilk etabında fiyatları 96 bin TL 'den başlayan 2+1 konutlar ayda 640 TL taksitle satılıyor!

Gebze Center AVM çekiliş sonuçları açıkladı!

Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yapılan çekiliş ile 1 adet Volkswagen Tiguan sahibini buldu. çekiliş 25 şžubat 2011 tarihinde yapıldı

Gökdeniz Konutları Gebze'de 110 bin TL'ye! 15 bin TL peşinatla!

Gökdeniz Konutları Gebze'de fiyatlar 110 bin TL'den peşinatlar 15 bin TL'den başlıyor. Gökdeniz Konutları'nda tapu ve daire  teslimi hemen yapılıyor...

gebze 2b Haberi

gebze 2b


AK Parti belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti. 


Vatandaşların hizmetlere ve projelere ilişkin görüş ve taleplerini alan Başkan Köşker, bölgede bulunan hemşeri derneklerinin lokallerine de uğradı. Hemşeri demeklerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşların sorularını yanıtlayan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazilerine ilişkin vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. 


YIKIM YOK! 

2B ve hazine arazisi üzerinde bulunan mahallenin planlarının yapıldığını vurgulayan Başkan Köşker, "Başkan Köşker konuşmasının devamında, "Y.Selim ve Hürriyet mahallelerimiz 1/1000'lik planları olmayan iki mahallemiz. 

2B statüsünde arazi üzerinde bulunan bu mahallelerimiz için ilgili yasanın geçmesinden sonra 1/1000 planlarımızı hazırladık bakanlığımıza sunduk....