28 / 03 / 2024

Gebze adem yavuz pazar yeri

Gebze adem yavuz pazar yeri

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze Yavuz Selim ASM'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ne yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı geliyor!

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

Gebze Köşklüçeşme'de 2B arazileri konuşuldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazisine ilişkin Köşklüçeşme’de kurulan bilgilendirme ofisinde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gebze adem yavuz pazar yeri Haberi

Gebze adem yavuz pazar yeri

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana Mahallerindeki kapalı sabit pazar yeri içinde bulunan 19 adet iş yeri artırma usulü düzenlenecek ihale edilerek kiraya verilecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihale 9 Ocak Çarşamba günü Gebze Belediyesi Encümen Odası’nda Belediye Encümeni tarafından düzenlenecek. 

İhaleye ait şartname ve ihale dosyası karşılığında mesai saatleri içinde Gebze Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin...