24 / 04 / 2024

Gebze anibal projesi

Gebze anibal projesi

Belirlenen program dahilinde çalışmaların startının verileceği Anibal Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçenin ulaşım arterleri olarak mükemmel bir hale gelmiş olacak” dedi.

TOKİ Kocaeli Gebze 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Gebze projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Gebze 2022 sosyal konut projesi...

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul Projesi'nde yeni detaylar açıklandı!

Gebze-Darıca Metrosu TBM Töreni'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

TOKİ Kocaeli Gebze 100 bin konut projesi sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan 250 konutun hak sahipleri belirlendi.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Gebze anibal projesi Haberi

Gebze anibal projesi

Çalışmalarına başlanacak olan ve ilgili yan yolların belirlenen program dahilinde kapatılarak trafik akışının düzenleneceği Anibal Projesine ilişkin bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker açıklamalarda bulundu. Projenin start alacağı alanda açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün burada Anibal mevkiindeyiz. Buraya yapılacak bu battı çıktı ile Gebze bir giriş çıkışa sahip olacak.


FARKLI NOKTALARDAN GİRİŞLER

Aynı zamanda sadece Gebze’ye giriş çıkış değil, iki yakanın birleşmesi konusunda da ciddi anlamda da fayda sağlayacak ve trafiği rahatlatacak bir battı çıktı. Karayolları ile yapılan görüşmeler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle yapılan projelerle birlikte kullanımı en uygun olabilecek şeklide son haline gelindi. Daha önce başlayacaktı ama biz daha farklı giriş-çıkışlar ilave yapılmasını arzu ettik. Farklı noktalardan giriş çıkışların olması taleplerimizden dolayı biraz süreç uzadı. En...