26 / 04 / 2024

gebze çayırova white life

gebze çayırova white life

67 metrekare ile 176 metrekare arasında değişik büyüklükte konutların bulunduğu White Life'ta fiyatlar 98 bin 500 YTL ile 230 bin YTL arasında farklılık gösteriyor.

Kocaeli Çayırova'da 34.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şeherpınar Mahallesi, 184 ada 2 parselde yer alan arsayı 34 milyon 823 bin 300 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Çayırova'da 26.9 milyon TL'ye icradan satılık depo!

T.C. Gebze 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar Mahallesi'nde yer alan depoyu 26 milyon 904 bin 798 TL'ye satıyor...

Gebze Çayırova'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Akse Mahallesi, 2070 ada 2 parselde yer alan arsayı 8 milyon 872 bin 500 TL'ye satıyor...

Kocaeli Çayırova EVA Petrol 12.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi'nde bulunan EVA Petrol'ü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 864 bin 292 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Çayırova'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gebze 2. Satış Memurluğu tarafından Kocaeli İl, Çayırova İlçe, Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan boş arsayı 12 milyon 77 bin 100 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Gebze Çayırova'ya 2. Kapalı Semt Pazarı geliyor!

Çayırova için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın getirdiği ihtiyaçları vatandaşlara sunan Çayırova Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Kocaeli, Çayırova'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Sulh Hukuk Mahkemesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle satışa çıkan gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 756 bin 800 TL olarak belirlendi.

gebze çayırova white life Haberi

gebze çayırova white life

Haco Şirketler Grubu ile İntertek Şirketler Grubu'nun ortak projesi olarak Gebze Çayırova'da yapılan White Life projesi 18 bin metrekare alan üzerinde 100 konuttan oluşuyor. Akdeniz esintilerini taşıyan özel mimarisi, farklı konsepti ve uluslararası standartlardaki inşaat kalitesi ile yepyeni bir yaşamı ifade eden White Life projesi ferah konumu, sosyal olanakları, ulaşım rahatlığı ve uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. 67 metrekare ile 176 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde değişik büyüklükte konutların bulunduğu projede fiyatlar 98 bin 500 YTL ile 230 bin YTL arasında farklılık gösteriyor. White Life 2008 yılı sonunda teslim edilecek.

Altenatif bir yerleşim yeri olarak hızla gelişmekte olan Gebze Çayırova'da başlatılan...