24 / 04 / 2024

gebze Entegre Üretim Tesisleri

gebze Entegre Üretim Tesisleri

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son 10 kilometre!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattının tamamlanmasına 10 kilometre kaldı.

Gebze'de 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan Üç Katlı İdari Bina, Üç Katlı Betonarme Üretim Binası Ve Küçük Sanayi Alanı nitelikli ana taşınmaz 9 milyon TL'ye icradan satılıyor. 

İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Darıca-Gebze metrosuna ilk kazma gelecek yıl vurulacak!

Gebze ile Darıca ilçesi arasında inşa edilmesi ve Marmaray ile entegre olması planlanan Darıca-Gebze metrosunun ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindi

Makina Takım Endüstrisi'nden Gebze'de 93 milyon TL'ye gayrimenkul!

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

gebze Entegre Üretim Tesisleri Haberi

gebze Entegre Üretim Tesisleri

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri bünyesinde çalışan işçileri için yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirilen tesis içerisinde sosyal yaşam alanları, yürüyüş yolları, futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası ile amfi tiyatro gibi sosyalleşme alanları bulunuyor.

Yeni sosyal tesis, 23 Kasım’da Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, Siemens Türkiye yöneticileri ve çalışanların katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Gelis, şu ifadeleri kullandı: ''İş yapış biçimlerinin ve çalışma kültürünün çok hızlı şekilde değiştiği bir dönemden geçiyoruz. İnsanlar gün içinde vakitlerinin önemli bir kısmını iş yerinde geçiriyor. Bu nedenle şirketler için çalışan sağlığı ve motivasyonu en az ürün,...