27 / 04 / 2024

gebze hafriyat sahası

gebze hafriyat sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Bursa'ya teknolojik hafriyat sahası!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıkılan bina ve yollardan çıkan parçaların dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak kullanılmasına olanak sağlayacak tesisi hizmete açtı.

Arnavutköy’de hafriyat kuyruğu!

Arnavutköy’de bulunan resmi hafriyat döküm sahasında oluşan kilometrelerce kamyon kuyruk oluştu. Bir ton hafriyatı 5 liraya dökmek için uzun zaman kuyrukta beklenmesi gerekiyor.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Bursa Karacabey'de yeni harfiyat sahası açıldı!

Bursa Karacabey Belediyesi, boş arsalara gelişi güzel inşaat ve moloz atıklarının dökülmesini önlemek için ilçe dışında yeni bir hafriyat sahası açtı.

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

İzmir'deki hafriyat döküm sahası sayısı 5’e çıktı!

Kente gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçmeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Işıkkent’teki yeni alanla birlikte kentteki hafriyat döküm sahası sayısını 5’e çıkardı.

İnegöl Müteahhitler Derneği yeni hafriyat döküm sahası oluşturdu!

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu.

Gebze’ye 800 bin metreküplük hafriyat alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gebze’de yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açılacak.

gebze hafriyat sahası Haberi

gebze hafriyat sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. Gebze Tavşanlı mahallesi Taşocakları mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim mahallesinde olmak üzere iki yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açıldı. Karamürsel, Dereköy mahallesi, Gölcük, Halıdere mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli mahallesi olmak üzere toplam üç alan için ise projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandığı öğrenildi. Gebze Pelitli mahallesi Kirazpınar Mevki, İzmit Karaabdülbaki mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik mahallesi ve İzmit Sepetçiler mahallesinde bulunan sahaların faaliyeti devam...