29 / 03 / 2024

Gebze halkalı Marmaray açılış

Gebze halkalı Marmaray açılış

Cumartesi günü Sakarya’dan Kocaeli’ye geçen Başbakan Ahmet Davuoğlu komşuda önemli bir müjde verdi. Davutoğlu: " Kocaelimiz yeni ulaşım koridorları ile İstanbul ile eklemlendi." dedi..

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı emlak fiyatlarını uçurdu!

76 kilometre uzunluğundaki Gebze-Halkalı tren hattı açıldı. Hat, konut fiyatlarını da etkiledi. İstasyon bulunan ilçelerde fiyatlar yüzde 100’ü aşan oranda artış gösterdi..

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım,  Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı... 

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı açıldı!

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu hat, saatte tek yönde 75 bin, gündeyse 1 milyon 700 bin yolcu taşıyacak'' dedi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze halkalı Marmaray açılış Haberi

Gebze halkalı Marmaray açılış

Cumartesi günü Sakarya’dan Kocaeli’ye geçen Başbakan Ahmet Davuoğlu komşuda önemli bir müjde verdi. Kocaeli'nde İl Kongresi'nde konuşan Davutoğlu 'Kocaeli gerçek anlamda büyük bir faaliyet gördü. Kocaelimiz yeni ulaşım koridorları ile İstanbul ile eklemlendi. Bu proje bittiğinde inşallah Gebze, Marmaray üzerinden Halkalı'ya İstanbul'a bağlanacak. Hızlı Tren ile Kocaeli üzerinden aynen İstiklal Harbi'ne giden lojistik merkezi Kocaeli şimdi de ekonominin ulaştırmanın tarımın sanayinin lojistik merkezi olacak. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3 Havalimanı ile 3. köprünün yolu Kocaeli ile buluşacak. Kocaeli'den körfez geçişi ile İstanbul Kocaeli ile bütünleşerek Bursa'ya İzmir'e ulaşacak. İstanbul Bursa arası 3 saatten 1 saate inecek. Marmara bölgesinde öyle bir havza oluşacak ki bu diyarlar gerçek anlamda kalkınmanın lokomotif gücü olacak. Bilişim vadisini Gebze'de kurarak Kocaeli'yi uygulama merkezi haline...