18 / 04 / 2024

gebze istanbul havalimanı tren hattı

gebze istanbul havalimanı tren hattı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi açıldı!

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

2019 yılında ilk etabı hizmete girecek olan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı Metro Hattı‘nın geçtiği Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki gayrimenkulleri değerlendiriyor.

İstanbul Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2022'de ve Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2020'de açılacağını söyledi...

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın uçurduğu dört ilçe! 

İstanbul Havalimanı, Büyükçekmece'de konut fiyatları son bir yılda yüzde 8.95, Esenyurt'ta yüzde 8.33, Başakşehir‘de yüzde 7.94 artırdı. Arnavutköy'de ise konut fiyatları son bir yılda yüzde 0.22 artış kaydetti.

gebze istanbul havalimanı tren hattı Haberi

gebze istanbul havalimanı tren hattı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Bakan Turhan, Gebze'den başlayarak Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birbirine bağlayacak olan Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-Halkalı arasındaki YHT hattının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Bakan Turhan, şu ifadeleri kullandı; "İnşallah Kocaeli için kritik önemdeki demiryolu projesini de hayata geçireceğiz. O da Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı-Halkalı Hızlı Demiryolu projesi. Bu hat İpek Demiryolu güzergâhının ülkemizden geçen bölümünün Avrupa bağlantısını oluşturan en önemli halkalarından birini teşkil edecektir. Bu kapsamda 118 kilometrelik Gebze-Sabiha...