23 / 04 / 2024

gebze kavşak çalışması

gebze kavşak çalışması

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Gebze Organize Sanayi Bölgesi kuzey yan yolunda trafiği rahatlatılacak. Kavşak genişletilerek dönüşler kolaylaştırılacak. Tembelova Kavşağı adıyla bilinen bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

gebze kavşak çalışması Haberi

gebze kavşak çalışması



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşımın rahatlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Gebze Organize Sanayi Bölgesi kuzey yan yolunda trafiği rahatlatılacak. Kavşak genişletilerek dönüşler kolaylaştırılacak. Tembelova Kavşağı adıyla bilinen bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.



5 BİN 200 TON ASFALT


Yaklaşık olarak 700 metre çalışma alanı olan bölgede 5 bin 200 ton asfalt kullanılacak. Kavşak ve yan yollar bordür çalışmaları ve trafik ışıkları ile düzenlenecek. Kavşak sanayi bölgesi trafiğinin TEM otoyoluna katılımını kolaylaştıracak. Çalışma kapsamında kazı ve dolgu işleri devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir...