19 / 04 / 2024

gebze kent çalışmaları

gebze kent çalışmaları

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalara başladı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

gebze kent çalışmaları Haberi

gebze kent çalışmaları

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Köşker’e incelemeler sırasında Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. Başkan Köşker incelemelerine Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabında başladı. İkinci etap için oluşturulan toprak döküm alanını inceleyen Başkan Köşker, incelemelerinin ardından Yenikent mahallesinde yapılan parkı gezdi. Çocuklar için Oyun grupları, yürüyüş yolları, kamelyalar, oturma alanları, yetişkinler için spor aletleri gibi donatıların yer aldığı park hakkında bilgi alan Başkan Köşker, “Mahallerimizdeki park sayılarını her geçen gün artıracağız” dedi.


Başkan Köşker parktaki incelemelerinin ardından, Ömer Halis Demir Kuran Kursu ve Mutlukent Cami çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Burada işçilerle sohbet eden Başkan Köşker, çalışmaların ne aşamada olduğu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Köşker son olarak...