26 / 04 / 2024

gebze muallimköy limanları

gebze muallimköy limanları

Kocaeli Defterdarlığı Gebze Muallimköy'e yeni liman yapılması için ihaleye çıktı. Ön izin belgesi alınmasını kapsayan ihale 25 Temmuz'da.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze'de 53.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallimköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasını 53 milyon 930 bin 580 TL'ye satıyor...

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Gebze Center AVM'nin 2020 yılı kira ekspertiz bedeli 48,6 milyon TL oldu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan Gebze Center AVM'nin ortalama doluluk baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 48,6 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 34,4 milyon TL oldu. 

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Center AVM'de kiracılara yüzde 50 kira indirimi yapılacak!

Doğuş GYO'nun portföyünde bulunan Gebze Center AVM'de Aralık ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 50 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yüzde 10 peşinatla!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'tan yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutlar için ödemeler 2. yılda başlıyor...

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin blokları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ni de tamamlıyor....

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim!

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...

gebze muallimköy limanları Haberi

gebze muallimköy limanları

Kocaeli Defterdarlığı Gebze Muallimköy'de 77 bin 151 metrekare alanlı araziye liman yapılmak üzere pazarlık usulü ile 1 yıl süreli ön izin ihalesine çıktı.

İhale kapsamında uygulama projelerinin hazırlattırılarak, Ulaştırma Bakanlığı'na onaylattırılması isteniliyor. Tahmini bedeli 1 milyon 100 bin YTL ve geçici teminatı 330 bin YTL olan ihale 25 Temmuz'da. Ayrıntılı bilgi için http://www.kodef.gov.tr adresini...