18 / 04 / 2024

gebze organize yangını son durum

gebze organize yangını son durum

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan sanayi sitesinde çıkan yangın sonucunda 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi. Ham plastik işleyen üretimi yapan iş yerinde başlayan yangına Kocaeli ve bölge illerin itfaiyelerinden takviye ekip istendi...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Gebze'de fabrikada yangın meydana geldi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

Kocaeli'de galvaniz fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli 'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi 'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gebze'de fabrika yangını!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

Kocaeli'de çıkan fabrika yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor!

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arslan, alevlere İstanbul ve Kocaeli'nden 8 itfaiye ekibinin müdahale ettiğini belirterek, "Yangın nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı" dedi

Kocaeli'de fabrika yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gebze'de faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Tekirdağ'daki fabrika yangın saatlerce söndürülemedi!

Tekirdağ Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar 8 saattir sürdürülüyor. Yangına itfaiye helikopteriyle havadan da müdahale ediliyor. Olayda can kaybı olmaması tek teselli...

Gebze'deki yangında 50 dönüm arazi yandı!

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bağdat Caddesinin alt tarafında kalan İSU’ya ait deponun hemen yanındaki boş arazide yangın çıktı. Kuru otların tutuşması sonucunda çıkan yangın rüzgârında etkisiyle biranda büyüdü.

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

gebze organize yangını son durum Haberi

gebze organize yangını son durum


Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan sanayi sitesinde çıkan yangın sonucunda 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi


Ham plastik işleyen üretimi yapan iş yerinde başlayan yangına Kocaeli ve bölge illerin itfaiyelerinden takviye ekip istendi.


Gebze Sultan Orhan mahallesi Küçük Sanayi Sitesi içerisinde Koca Beton Bloklarında bulunan ham plastik dükkanında yangın çıktı. elektrik kontağından kaynaklandığı iddia edilen yangında, ham plastik maddelerin hızla tutuşmasıyla alevler büyüyerek 4 ayrı iş yerine sıçradı. Gebze itfaiye ekiplerinin yetersiz kalmasından dolayı Kocaeli ve bölge belediyelerden takviye ekipler istendi. Sanayi sitesinde bulunan diğer 15 iş yerine yangının sıçramaması için olay yerinde 10 itfaiye aracı ve yaklaşık 40 itfaiye personeliyle söndürme çalışmaları devam ediyor.


Yangını haber alarak iş yerlerinin önüne gelen işletme sahipleri itfaiye ekiplerine söndürme işlemlerinde yardım etmeye çalıştılar. İş yeri...