20 / 04 / 2024

gebze osb yol çalışmaları son durum

gebze osb yol çalışmaları son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşımın rahatlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Gebze Organize Sanayi Bölgesi kuzey yan yolunda trafiği rahatlatılacak çalışmalar yapılıyor...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Umman’da fabrikaları Türkler inşa edecek!

Umman ile protokol anlaşması imzalayan Gebze OSB ülkede 11 milyar dolar yatırımla sanayi bölgesi inşa edecek. 

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze Özbekistan’a ikinci OSB’yi kuracak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), OSB yatırımlarını hızlandırdı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 5 milyon metrekare alana sanayi bölgesi kuran GOSB, 150 milyon dolara mal olacak yatırımın ilk etabı tamamladı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

gebze osb yol çalışmaları son durum Haberi

gebze osb yol çalışmaları son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşımın rahatlaması için çalışmalarını sürdürüyor.


Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Gebze Organize Sanayi Bölgesi kuzey yan yolunda trafiği rahatlatılacak. Kavşak genişletilerek dönüşler kolaylaştırılacak. Tembelova Kavşağı adıyla bilinen bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Yaklaşık olarak 700 metre çalışma alanı olan bölgede 5 bin 200 ton asfalt kullanılacak. Kavşak ve yan yollar bordür çalışmaları ve trafik ışıkları ile düzenlenecek. Kavşak sanayi bölgesi trafiğinin TEM Otoyolu'na katılımını kolaylaştıracak. Çalışma kapsamında kazı ve dolgu işleri devam ediyor.



Beyaz...