19 / 04 / 2024

Gebze projeleri Adnan Köşker kim

Gebze projeleri Adnan Köşker kim

Belirlenen program dahilinde çalışmaların startının verileceği Anibal Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçenin ulaşım arterleri olarak mükemmel bir hale gelmiş olacak” dedi.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Gebze'deki Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı tam gaz!

Gebze'de hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği için çalışmalar son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Macera Parkı Gebze'yi cazibe merkezi yapacak!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’a yapımı son aşamasına gelen Macera Aksiyon Parkı’ndaki çalışmalarda incelemede bulundu.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda sona gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, son aşamasına gelinen Macera ve Aksiyon Parkı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yapımı tamamlanan dağ kızağının ilk test sürüşünü yaptı.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı cazibe merkezi haline getirecek olan ve yapımı son aşamaya gelen “Macera ve Aksiyon Parkı'nı inceledi.

Adnan Yaşar Görme: Kamulaştırmada rekor kırıyoruz!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görme, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görme, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Gebze Belediyesi'nden Silvan’a dev projeler!

İçişleri Bakanlığı tarafından danışman olarak görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Silvan’ın çehresini değiştirecek projelere start verdi

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Gebze Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Gebze projeleri Adnan Köşker kim Haberi

Gebze projeleri Adnan Köşker kim

Çalışmalarına başlanacak olan ve ilgili yan yolların belirlenen program dahilinde kapatılarak trafik akışının düzenleneceği Anibal Projesine ilişkin bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker açıklamalarda bulundu. Projenin start alacağı alanda açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün burada Anibal mevkiindeyiz. Buraya yapılacak bu battı çıktı ile Gebze bir giriş çıkışa sahip olacak.


FARKLI NOKTALARDAN GİRİŞLER

Aynı zamanda sadece Gebze’ye giriş çıkış değil, iki yakanın birleşmesi konusunda da ciddi anlamda da fayda sağlayacak ve trafiği rahatlatacak bir battı çıktı. Karayolları ile yapılan görüşmeler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle yapılan projelerle birlikte kullanımı en uygun olabilecek şeklide son haline gelindi. Daha önce başlayacaktı ama biz daha farklı giriş-çıkışlar ilave yapılmasını arzu ettik. Farklı noktalardan giriş çıkışların olması taleplerimizden dolayı biraz süreç uzadı. En...