17 / 04 / 2024

gebze yatırımları

gebze yatırımları

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edeceklerini söyledi.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Gebze ulaşımda mükemmel hale gelecek!

Belirlenen program dahilinde çalışmaların startının verileceği Anibal Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçenin ulaşım arterleri olarak mükemmel bir hale gelmiş olacak” dedi.

Gebze Darıca Atık Toplama Merkezi hizmete açıldı!

Gebze Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kocaeli Gebze'ye 25 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda asfalt yama yapılması için ihale yapıldı.

Gebze’ye 4 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kırsal kesimde yer alan Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.

Gebze'ye 322 milyonluk yatırım yapıldı!

Valilik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda açıklanan verilere göre Kocaeli'de en çok yatırımın Gebze’ye yapıldığı ortaya çıktı. Gebze’ye geçen yıl 321 milyon 969 bin 809 TL’lik yatırım oldu

Ali Özgenç: Gebze'de gayrimenkul fiyatları arttı!

48 yıldır Gebze'de emlak sektöründe bulunan İntaç İnşaat Turizm Emlak şirketinin sahibi Ali Özgenç, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Gebze’nin üç mahallesine altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı

İSU'dan Gebze’de 14 kilometrelik altyapı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Gebze Şube Müdürlüğü, bu yılın ilk 8 ayında ilçenin çeşitli bölgelerinde toplam 14 km uzunluğunda içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı yaptı.

Gebze’de 24 projeye 65 milyonluk yatırım!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi’nin 2014-2019 Yatırımları ve Diğer Kamu Kurumlarından Talepleri” başlığı taşıyan sunumunda devam eden projelerin son durumu hakkında tek tek bilgi verdi.

İSU'dan Gebze'ye yeni arıtma tesisi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinde seracılığın yoğun olarak yapıldığı Cumaköy ile çevresindeki yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtacak modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ederek işletmeye aldı.

Gebze ve Çayırova’daki projeler incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelirken, gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceledi. Ve gelecek yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Gebze’de bir trafo daha kaldırıldı!

Şehir estetiğine uygun olmayan bir elektrik trafosu daha kaldırıldı. Gebze Belediyesi’nin girişimleri ve SEDAŞ ile işbirliği içerisinde yapılan çalışma neticesinde fen işleri şantiyesinin giriş hizasında bulunan trafo kaldırıldı.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

Ayhan Demir Çelik, Gebze şubesinde yatırımlarını sürdürüyor!

Firmanın geçen yıl devreye aldığı bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubesinde tamamlayıcı yatırımlara devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, "Kesim parklarına çeşitli modernizasyon yatırımları yaptık" dedi...

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

gebze yatırımları Haberi

gebze yatırımları

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül ve yönetimini makamında ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, insanımızın olduğu her yere ulaşmak için kentin tamamında yoğun bir çalışma temposuyla çalıştıklarını belirten Başkan Büyükakın, “Hayata tutunmakta güçlük çeken, barınma ve gıda ihtiyacını karşılayamayan, sıcak bir aşa, sıcak bir yuvaya, yumuşak bir yastığa hasret kalan kardeşlerimiz için, Gebze ilçemizde kent misafirhanemizi kurarak insanlığa Gebze’den değer katacağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİR HAYATINA AKTİF VE SAĞLIKLI KATILIM 


İyilik Kervanı yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan  Başkan Büyükakın, daha sağlıklı, daha mutlu bir şehir için Kocaeli’ne hareket katmak istediklerini ve bunu da sivil toplum kuruluşlarıyla hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Gebze’nin, Türkiye’nin en fazla kalkınmış üç büyük...