24 / 04 / 2024

Gedik Yatırım açıklama

Gedik Yatırım açıklama

Gedik Yatırım, 2014’te ekonomik kriz beklenmediğini vurguladı. Gedik Yatırım tarafından yayınlanan değerlendirme notunda, 2014 yılına yönelik tahmin yapmak, 'yoğun sisli bir yolda araba kullanmak' olarak tanımlandı.

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Dolar 36 TL mi olacak? İngiliz Yatırım Bankası'ndan öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin aklı başından gidecek

İngiliz yatırım Bankası Standart Charteted doların 36 TL olacağına dair açıklama geldi. Peki dolar 36 TL mi olacak? Görenlerin aklı başından gidecek.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt....

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Gedik Yatırım açıklama Haberi

Gedik Yatırım açıklama


Gedik Yatırım tarafından yayınlanan değerlendirme notunda, 2014 yılına yönelik tahmin yapmak, ‘yoğun sisli bir yolda araba kullanmak’ olarak tanımlandı. Dolayısıyla, 2014 yılına ilişkin sağlıklı bir değerlendirmenin siyasi çalkantının sona ermesinden sonra yapılması daha doğru olacak.


Gedik Yatırım, 2014’te ekonomik kriz beklenmediğini vurgularken, “Borcu az olanın derdi de riski de az olur kuralından hareket ile siyasal çalkantı sürse ve derinleşse de Türkiye ekonomisinin riskinin 2014 yılında sınırlı bir resesyon yaşamaktan öte olmadığını düşünüyouz” değerlendirmesinde bulundu.


‘2014 sonu BIST 95 bin’

“Borsa İstanbul’da hisse fiyatlarını aşırı ucuz buluyor, siyasal şartların normalleşmesi ile birlikte hisse değerlerinin de en azından normal düzeylere (2014 sonu için BIST 100 adına 95.000, 2015 sonu için 110.000) yükselmesini bekliyoruz” denilen değerlendirmede şöyle denildi: “Ancak içeride siyasal çalkantının derinleşmesi ve 2014...