27 / 04 / 2024

Gedik Yatırım genel müdürü

Gedik Yatırım genel müdürü

Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan ve 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı...

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Fadel tarafından kuruldu. 

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Gedik Yatırım genel müdürü Haberi

Gedik Yatırım genel müdürü

Çalışmaları ile 26 yılı aşkın süredir Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan ve 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı. 

GEDİK Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç açıklamasında, “Gedik Yatırım’ın kuruluşundan bu yana temel amacımız, yatırımcıların beklentilerini aşan hizmetler sunmak ve sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlamak oldu. Bunun için son dönemlerde hızla değişen ve gelişen Sermaye Piyasamızın gereksinimlerini göz önünde bulundurarak tüm iş süreçlerimizi geliştiriyor, yeni projeler üretiyoruz. Genel Müdürümüz Metin Ayışık’ın sektördeki deneyimi ve vizyonu ile Gedik Yatırım’a çok değerli kazanımlar yaratacağına, yeni proje ve çalışmalarımıza önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”  dedi.

1961 doğumlu olan Metin Ayışık,...