27 / 04 / 2024

Gedik yatırım menkul değerler açıklaması

Gedik yatırım menkul değerler açıklaması

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 22 Temmuz 2016 Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemi durumunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Menkul Değerler açıklaması...

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

Gedik yatırım menkul değerler açıklaması Haberi

Gedik yatırım menkul değerler açıklaması
Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Açıklaması :

Kurumumuzca halka arz edilmek süretiyle ihraç edilen 109 gün vadeli 30.000.000 -TL nominal tutarlı TRFGDKM71614 ISIN Kodlu bonoların bugün itibariyle (22.07.2016) vadesi gelmiş olup, itfa işlemi...