19 / 04 / 2024

Gedik Yatırım yeni genel müdürü kim

Gedik Yatırım yeni genel müdürü kim

Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan ve 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı...

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Gedik Yatırım yeni genel müdürü kim Haberi

Gedik Yatırım yeni genel müdürü kim

Çalışmaları ile 26 yılı aşkın süredir Türk Sermaye Piyasalarına değerli katkılar sağlamış olan ve 2 Temmuz 2013’ten bu yana Gedik Yatırım’da Genel Müdür Vekili olarak görev yapan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, Gedik Yatırım Genel Müdürü olarak atandı. 

GEDİK Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç açıklamasında, “Gedik Yatırım’ın kuruluşundan bu yana temel amacımız, yatırımcıların beklentilerini aşan hizmetler sunmak ve sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlamak oldu. Bunun için son dönemlerde hızla değişen ve gelişen Sermaye Piyasamızın gereksinimlerini göz önünde bulundurarak tüm iş süreçlerimizi geliştiriyor, yeni projeler üretiyoruz. Genel Müdürümüz Metin Ayışık’ın sektördeki deneyimi ve vizyonu ile Gedik Yatırım’a çok değerli kazanımlar yaratacağına, yeni proje ve çalışmalarımıza önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”  dedi.

1961 doğumlu olan Metin Ayışık,...