26 / 04 / 2024

gediz

gediz

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Gediz'i kirleten unsurları gidermek amacıyla hayata geçirdiği çalışmaların anlatıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gediz'i kirleten unsurların giderilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalkan tarafından kuruldu.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya Gediz kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Gediz'de hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kurası 18 Ekim'de!

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Gediz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Gediz Devlet Hastanesi, yapımı tamamlanan yeni binada hizmet vermeye başladı.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Gediz Ovası sit alanı oldu mu?

Gediz Ovasının sit alanı olmasının Bakanlar Kurulu tarafından onaylanıp onaylanmadığına ve Gediz Ovasında Organize Sanayi Bölgesi tarafından yürütülen istimlak işlemleri mecliste konu oldu..

gediz Haberi

gediz

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Gediz'i kirleten unsurları gidermek ve MASKİ'nin Çevreye yönelik hayata geçirdiği çalışmaları anlattığı bilgilendirme ve çözümleme toplantısı Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı Ulvi Kaynak, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve ekibi yer aldı. Toplantıda Gediz'i kirleten unsurların giderilmesi ve çevreliliğine neden olan oluşumların giderilmesine yönelik görüşmeler yapıldı. Toplantı hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Her ay rutin olarak Gediz'i kirleten unsuları gidermek ve çözüme ulaştırmak için MASKİ'nin çevreye yönelik hayata geçirdiği...