26 / 04 / 2024

Geleceği inşa etme

Geleceği inşa etme

Gayrimenkullerin değerinin 2020’ ye kadar yüzde 55 artış sağlaması bekleniyor. PWC’ nin yeni araştırma raporu olan Geleceği İnşa Etmek Raporu açıklandı.Hızlı şehirleşme ile dünya genelinde gayrimenkul sektörü önemli bir büyüme gösterecek.

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Dolar için korkutan açıklama! Acı reçete o tarihte kesilecek! Ünlü ekonomist olacakları peş peşe açıkladı

İsrail-Filistin çatışmasının başladığı 7 Ekim tarihinden itibaren kurdaki yükseliş devam ediyor. Dolar bugün yeni bir rekor kırarken 28 lirayı aştı. Ekonomist Onur Çanakçı, yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Dolar için ağustos uyarısı! Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar ne kadar olacak?

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte dolar kurunda yükseliş başladı. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar için ağustos uyarısı! Dolar ne kadar olacak?

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Altında fren patladı! İslam Memiş 60 gün sonra gram altının geleceği seviyeyi açık açık söyledi!

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ederken uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı. 

Geleceği inşa etme Haberi

Geleceği inşa etme

Gayrimenkullerin değerinin 2020’ ye kadar %55 artış sağlaması bekleniyor. PWC’ nin yeni araştırma raporu olan Geleceği İnşa Etmek Raporu’na (Real Estate 2020:Building the future) göre; hızlı şehirleşme ile dünya genelinde gayrimenkul sektörü önemli bir büyüme gösterecek. Sistemde mülkiyet haklarının daha şeffaf hale gelmesine imkân sağlayacağı düşünülen nitelikli kiralama sisteminin oluşmasını sağlaması planlanmakta.  2012 yılının raporuna göre yatırım yapılabilir gayrimenkul varlıklarının değerinin %55 lik bir artış ile 2020 yılına kadar 45,3 trilyon dolara ulaşması bekleniyor.  Rapor sonuçlarını değerlendiren PwC Küresel Gayrimenkul Sektörü Lideri Kees Hage “Hızlı ekonomik ve sosyal değişimin merkezinde olan gayrimenkul sektörü mevcut yaşam alanlarının (Built Environment) da hızla dönüşmesine neden oluyor. Asya, Ortadoğu, Latin Amerika ve Afrika gibi yeni ekonomilerdeki refah ve zenginlik bu bölgelere göçü artırırken...