25 / 04 / 2024

Gelecek Bizimle Gelecek toplantı

Gelecek Bizimle Gelecek toplantı

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. Toplantı "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirildi..

Kahramanmaraş ideal bir şehir haline gelecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılır bir kent haline getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, “Kahramanmaraş herkesin ideal bir şehri haline gelecek” dedi.

Emlak ve konut sektöründe gelecek 10 yılda neler olacak?

Türkiye'nin tek emlak uzmanı Gazeteci Yazar Tebernüş Kireçci, Capital Perapost'ta gelecek 10 yılda emlak ve konut sektöründe yaşanacak gelişmelerden bahsetti. İşte Tebernüş Kireçci'nin o yazısı...

İzmir Ontan Bayraklı detaylarıyla güvenli gelecek sunuyor!

Konforlu yaşam konseptini inovatif mühendislik mimarisi ile birleştiren Ontan Bayraklı'nın projesi, planlanan detayları ile güvenli bir gelecek sunuyor. Projede 329 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Ilgaz Tüneli Mart ayında tamamlanma aşamasına gelecek!

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, Mart ayında tamamlanma aşamasına gelecek.

Yamaç İnşaat gelecek dönem için konut sektörüne odaklandı!

İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. Ziya Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi.

Pendik 15 sene içinde depreme dayanıklı hale gelecek!

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Pendik 15 yıl içinde depreme dayanıklı hale gelecek. 2018'de ulaşım hacminin yüzde 90'ını raylı sistemle taşıyacağız " dedi.

Gayrimenkul uzmanlarına göre gelecek yıl 'rekorlar yılı' olabilir!

1 Kasım seçimlerinin ardından tek başına iktidarın sektöre ilaç gibi geldiğini vurgulayan gayrimenkul uzmanları, hükümetin 'ilk 100 gün' programında sektöre yönelik net adımlar atması durumunda gelecek yılın 'rekorlar yılı' olabileceği görüşünde.

CNR Emlak Fuarı'na 6 bin yabancı gelecek!

Türk gayrimenkul sektörü yabancı yatırımcıların güvenli limanı oldu. 4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek CNR Emlak Fuarı'na 6 bini yabancı olmak üzere olmak üzere 40 bin yatırımcı gelecek.

Ankara Camii gelecek yıl bitiyor!

Ankara'nın tarihi semtlerinden Ulus'ta yapımı süren Ankara Camii'nin gelecek yıl tamamlanması planlanıyor. Yaklaşık 7 bin kişi kapasiteli bir caminin geçen Nisan ayında kubbesi çökmüş ve yapımına yeniden başlanmıştı.

İşadamları Bingöl'deki dönüşüm projesi için bir araya gelecek!

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. İşadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Kasım'da!

Gelecek Yapı imzalı Referans Tuzla'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimlerin Ekim-Kasım ayında yapılması öngörülüyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 139 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Teslimlerin Ekim Kasım aylarında gerçekleşmesi öngörülen proje 4 bin 400 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Tuzla'da 139 bin TL'ye 1+1 daireler yer alıyor.

Vodafone Arena gelecek sezon açılacak!

Özel bir konstrüksiyon içeren saçak çatı sisteminin yapımına başlanmadı. Çatıdan sonra serilecek çimlerin haziranda hazır hale gelmesi bekleniyor. Açılış gelecek sezona sarkıyor.

Gelecek Bizimle Gelecek toplantı Haberi

Gelecek Bizimle Gelecek toplantı

İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong'un 44'üncü Yetkili Satıcılar Toplantısı, Çeşme'de yapıldı. "Gelecek Bizimle Gelecek" sloganıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "51 yıllık köklü kültürü ile devamlı ileriye yürümüş olan Ytong, tüm ekibiyle beraber gelecekte çok daha başarılı işlere imza atacaktır" dedi. 


Posta...