29 / 03 / 2024

gelibolu anzak koyu heyelan

gelibolu anzak koyu heyelan

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park içerisinde bulunan Anzak Koyu’na giden yolun deniz tarafında toprak kayması meydana geldi. Aşırı yağış sonrası istinat duvarı yan yattı..

Anzak Koyu'nda toprak kayması!

Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'ndaki Anzak Koyu bölgesinde toprak kayması yaşandı

Gelibolu’da arsaların değeri 2 kat arttı!

Çanakkale Köprüsü ile İstanbul-Gelibolu arasını 1.5 saate düşürecek otoban, Gelibolu Yarımadası’nda bazı köylerdeki arsaların değerini 2 yılda 2 kattan fazla arttırdı.

Gelibolu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediyesi, Hocahamza Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale usulü ile satılıyor. İhale 27 Kasım'da gerçekleşecek.. 

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Gelibolu Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediyesi, Hocahamza Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. Arsa için ihale 13 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşecek..

Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapılar için 'derhal yıkın’ kararı!

Hürriyet Gazetesi Ekonomi sayfası yazarlarından Dinçer Gökçe bugünkü haberinde Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapıların yıkım kararını kalem aldı. İşte o haber...

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Gelibolu Hocahamza'da 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediye Başkanlığı tarafından Hocahamza Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor. İhale 22 Haziran Perşembe günü yapılacak..

Kocaeli Miço Koyu baştan aşağı yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Miço Koyu'nu baştan aşağı yeniledi

Martı GYO Ayın Koyu'nda 9 adet parselin değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Ayın Koyu'nda 9 adet parselin değerleme raporunu yayınladı.

gelibolu anzak koyu heyelan Haberi

gelibolu anzak koyu heyelan

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park içerisinde bulunan Anzak Koyu’na giden yolun deniz tarafında toprak kayması meydana geldi. Aşırı yağış sonrası istinat duvarı yan yattı.

Çanakkale ve çevresinde geçtiğimiz hafta etkili olan yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde toprak kaymaları meydana geldi. Çanakkale-İzmir karayolunun ardından, şehitlik ve anıtlar bölgelerinde de aşırı yağışın etkileri görüldü. Her yıl 24 Nisan’ı 25 Nisan’a bağlayan gece, Avustralya ve Yeni Zelandalıların Şafak Ayini yaptıkları Anzak Koyu’na giden yolda da toprak kayması meydana geldi. Yolun deniz tarafındaki heyelan nedeniyle istinat duvarının bir bölümü yan yattı. Duvarın yaklaşık 50 metrelik bölümünde hasar meydana gelirken, bölgedeki yağmur suyu tahliye kanalı da kısmen zarar...