18 / 04 / 2024

Gelibolu eski üniversite binası

Gelibolu eski üniversite binası

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Eskişehir'deki üniversite öğrencilerine 350 TL'ye ev!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversitelere kayıt için gelecek öğrencilerin barınma sorunlarının olmadığını belirterek, "Kentte, 350 TL ile 500 TL arasında 1+1 daire bulmak mümkün" dedi.

Eskişehir'de inşaat çalışmalarına öğrencilerden protesto!

Eskişehirde bir grup üniversite öğrencisi, Yunus Emre Yerleşkesi'nde yapımına başlanan ve kaçak olduğunu öne sürdükleri inşaat çalışmasını oynadıkları tiyatro oyunuyla protesto etti.

Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Ulusal Raylı Sistemler ve Test Merkezi'nin yanı sıra bin hektarlık üniversite yerleşkesine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Eskişehir'in Alpu ilçesi cazibe merkezine dönüşüyor.Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Tokat'ta eski hastane ve sağlık ocaklarına yıkım kararı verildi!

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Eski Sümerbank Tekstil Fabrikası, Bergama Meslek Yüksekokulu oldu!

Eski Sümerbank Tekstil Fabrikası, Bergama Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokolle üniversite oldu. okuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu, ilk eğitim öğretim yılına üç bölümle başladı.

Bakanlar, eski TOKİ Başkanı ile üniversite gezdi!

Devlet Bakanları Yazıcı ve Özak, Avrasya Üniversitesi'nde incelemelerde bulundu. Yazıcı ve Özaka, eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Bayraktarın ile Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da eşlik etti  

Ankara-Eskişehir tren hattı sıfır hata ile çalışıyor

Ankara-Eskişehir hattında 13 Mart 2009'dan beri seferlerini sürdüren hızlı tren işletmeciliği, 'güvenlik' tarafıyla üniversite hocalarına oluşan Danışma Kurulu'na emanet

TOKİ Eskişehir Tepebaşı konutları bugün seçiliyor! 65 bin 549 TL'ye!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde yer alan 15 konut için sözleşme imzalama işlemleri 08 Temmuz 2010 tarihi itibariyle başlayacak

TOKİ Eskişehir Tepebaşı konutları yarın seçiliyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde yer alan 15 konut için sözleşme imzalama işlemleri 08 Temmuz 2010 tarihi itibariyle başlayacak

Gelibolu eski üniversite binası Haberi

Gelibolu eski üniversite binası

Çanakkale'de Gelibolu Belediyesi'ne ait kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası satışa çıktı.

Takvim Gazetesi'nden Mevlüt Yüksel'in haberine göre, Yazıcızade Mahallesi 177 ada 56 parselde bulunan 4 katlı binanın olduğu parsel icradan satışa sunuldu.

Bir dönem Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu olarak da kullanılan bina Marmara Denizi'ne 300 metre mesafe uzaklıkta bulunuyor. Gelibolu İcra Dairesi tarafından 2'nci kez satışa çıkarılan 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satılacak. Alan bin 250 metrekare alana sahip.

Arazinin bir dönem okul daha sonra ise kütüphane olarak kullanıldığını söyleyen İcraburada. com sahibi Caner Çakı, şu açıklamalarda bulundu: "Bu tarz ihalelerle az da olsa karşılaşıyoruz. Sadece özel sektör değil, belediyeler de borçları nedeni ile icralık olabiliyor....