20 / 04 / 2024

gelir beyannamesi ne zaman son

gelir beyannamesi ne zaman son

2015 takvim yılına ait yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi yarın sona eriyor. Mükellefler, GİB internet sitesinden 'hazır beyan sistemi' ile de kira, ücret, menkul sermaye iradı ile diğer kazanç ve iratları için beyanname verilebilecek.

Kira gelir beyannamesi ne zaman verilecek? Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Geçen sene konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için beyan dönemi merak ediliyor. Peki Kira gelir beyannamesi ne zaman verilecek? Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Kira geliri elde edip Mart'ta beyanname vermeyene ceza var! Evi ve iş yeri kirada olanlar bu rakamlara dikkat!

Kira gelir vergisi ve kira beyannamesi konuları Mart ayıyla yeniden gündeme geldi. Peki kira geliri vergisini kimler veriyor? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir? İşte tüm ayrıntılar ve merak edilenler... 

Kira gelir beyannamesi verecekler aman dikkat! Son 5 gün!

Gayrimenkul sahibini ilgilendiren kira gelir beyannamesinde sona yaklaşılıyor. İşte detaylar!

Evi, iş yeri kirada olanlar dikkat! Geliriniz 9 bin 500 TL'yi aşıyorsa hemen bunu yapın! Gelir vergisi nasıl hesaplanır?

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibi, Mart ayının gelmesiyle beraber kira gelir vergisinin nasıl hesaplanacağını araştırıyor. Peki kira geliri vergisi nasıl hesaplanır? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir? 

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan son uyarı geldi. Tarih belli oldu

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan yapılan açıklamaya göre 2022 yılı Ocak-Şubat-Mart ayı için gerekli gelir beyannamesi ve bu beyannameler ışığında ödenmesi gereken vergiler için son işlem tarihi 20 Mayıs tarihine uzatıldı. Mükelleflere son çağrı Gelir İdaresi'nin internet sitesinden yapıldı.

Kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Kira vergisi beyanname ve 1. taksit ödeme dönemi Mart ayının başında başlamıştı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Ev sahipleri dikkat! Kira gelir beyannamesi için son 5 gün!

1 Ocak-31 Aralık 2021 döneminde kiraladığı konuttan 7 bin TL, iş yerinden ise 53 bin TL'nin üzerinde gelir elde eden gayrimenkul sahiplerinin beyanname verme süreci 31 Mart 2022 tarihinde sona eriyor. Buna göre kira gelir beyannamesi için son 5 gün kaldı...

Kira gelir vergisi beyannamesi ne zamana kadar verilecek?

Geçtiğimiz sene gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde edenlerin öncelikle beyanname vermesi gerekiyor. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilecek?

2022 kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir?

Geçtiğimiz sene konut ya da işyerini kiraya verenler bu sene vergi mükellefi oluyor. Mükellefin öncelikle beyanname vermesi gerekiyor. Peki, 2022 kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir?

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir 2022?

Kira gelir vergisi ödeme tarihleri, mesken ve işyeri kira gelir sahipleri tarafından merak ediliyor. Bu sene kira gelir vergisinde istisnasında artış yaşandı. Belirlenen sınırı aşanlar vergi mükellefi olacak. Peki, 2022 kira gelir vergisi ne zaman ödenecek?

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadarlık gelir elde etti?

Mistral GYO A.Ş. 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 3. dönem kurum geçici vergisi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu, söz konusu tablo Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmedi. 

Kira geliri beyannamesi için son 7 gün!

Yaklaşık 2 milyon vatandaşı ilgilendiren kira beyannamesi için sayılı günler kaldı. Konut ve iş yeri sahibi olan kişilerin gündeminde olan kira gelir beyannamesi her yıl düzenli şekilde veriliyor. Peki kira gelir beyannamesi nasıl verilir? İşte detaylar...

gelir beyannamesi ne zaman son Haberi

gelir beyannamesi ne zaman son

2015 takvim  yılına ait yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi yarın mesai  bitiminde sona eriyor. Mükellefler, GİB internet sitesi üzerinden 'hazır beyan sistemi' ile de kira, ücret, menkul sermaye iradı ile diğer kazanç ve iratları  için beyanname verilebilecek


Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca daha önce 25 Mart olarak belirlenen, 2015 takvim yılına ait yıllık gelir vergisi beyannameleri verme  süresi yarın mesai bitimine kadar uzatılırken, mükelleflerin elektronik ortamda  da beyannamelerini gün sonuna kadar gönderebilmeleri mümkün olacak.


Buna göre, kira, ücret, menkul sermaye geliri ile diğer kazanç ve  gelirler için internet üzerinden "hazır beyan" sistemi aracılığıyla beyanname verme süresi de yarın sona erecek.


Maliye Bakanlığınca hazırlanan hazır beyan sistemi ile vatandaşlar  başta kira geliri olmak üzere, ücret, menkul sermaye geliri ile diğer kazanç ve...