24 / 04 / 2024

Gelişen Bölgeler Zirvesi Ümraniye

Gelişen Bölgeler Zirvesi Ümraniye

Ümraniye konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bölgenin yıldızı her geçen gün parlıyor.

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerinden sonra dünyada deprem olmayan bir  olmadığı da merak ediliyor. Peki dünyada deprem olmayan bir bölge var mı? İşte dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler...

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Kanal İstanbul'la değerlenen bölgeler!

Artık kesinlik kazanan Kanal İstanbul ile birlikte bu bölgeler gelişerek, yerleşim ve ulaşım anlamında İstanbul’a büyük ve olumlu bir katkı sağlayacak. Proje ile yepyeni kentleşme alanları oluşacak...

Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler ülkedeki en huzurlu yerler!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uzun uğraşlar ve fedakarlıklar neticesinde Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler bugün ülkedeki en huzurlu ve yaşanabilir yerlerdir" diye konuştu...

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ümraniye değerleniyor!

Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan 12. Gelişen bölgeler Zirvesi Ümraniye'de gerçekleşti. Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Ümraniye’de gerçekleştirilen zirvenin amacının bölgenin gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi'ni yayınlandı!

GYODER öncülüğünde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi yayınlandı.

8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da yapıldı!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hazırlanan 8. Gelişen Kentler Zirvesi, Erzurum'da gerçekleştirildi.

Gelişen Bölgeler Zirvesi Ümraniye Haberi

Gelişen Bölgeler Zirvesi Ümraniye

Konumu, yeni ulaşım yatırımları ve ev sahipliği yaptığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesiyle dikkat çeken Ümraniye’nin yıldızı her geçen gün parlıyor. Konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözde ilçesi haline gelen Ümraniye’de kentsel dönüşüm çalışmaları da sürüyor. Son 14 yılda bölgede eski ve riskli olan 85 bin birim yenilendi. Gecekondu bölgelerinde yeni kentsel dönüşüm çalışmaları için de gün sayılıyor.


Hürriyet’in gayrimenkul sektörünü en iyiyi teşvik etmek ve sektörün sorunlarının çözümüne destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Gelişen Bölgeler Zirvesi’nin 12’incisi İstanbul Ümraniye için yapıldı. Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nde gerçekleşen zirvede Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve gayrimenkul sektörü temsilcileri bir araya geldi. Son yıllarda Anadolu yakasının önemli merkezlerinden biri haline gelen Ümraniye ilçesi, ana arterlere yakınlığı sayesinde Avrupa yakasına da...