20 / 04 / 2024

gemlik belediyesi e imar

gemlik belediyesi e imar

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

gemlik belediyesi e imar Haberi

gemlik belediyesi e imar

Bursa Gemlik Belediyesi dijital dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Milliyet'te yer alan habere göre; geçtiğimiz aylarda Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) geçiş sürecini tamamlayan Gemlik Belediyesi, ilçenin imar bilgilerini Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşıyacak.

Böylelikle vatandaşlar; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde verilen parselin plan durumu, planı varsa onay tarihi, plan fonksiyonu, çekme mesafeleri, taban alanı katsayısı, kat alanları kat sayısı, maksimum yükseklik yola terk vb. bilgilere, çok yakında başlayacak olan e-imar uygulaması ile belediyeye gelmeden ulaşılabilir olacak.

Gemlik Belediyesi hizmeti sadece internet üzerinden sunmayacak. Belediye ayrıca, IOS ve Android uygulamalarıyla vatandaşlara daha hızlı ve kolay hizmet verecek.

Her zaman ulaşılabilir hizmet 

Salgının devam ettiği şu günlerde özellikle kalabalık gruplardan uzak kalmak ve sosyal mesafenin de korunması için önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten...