05 / 05 / 2024

Gemlik e imar

Gemlik e imar

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gemlik'e 509 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Yıldırım’da koronavirüse karşı ‘e-imar’ sistemi!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması konusunda çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bu yıl hayata geçirdiği ‘e-imar dijital onay sistemi’ ile imar işlerinin belediyeye gidilmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor.

Gemlik e imar Haberi

Gemlik e imar

Bursa Gemlik Belediyesi dijital dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Milliyet'te yer alan habere göre; geçtiğimiz aylarda Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) geçiş sürecini tamamlayan Gemlik Belediyesi, ilçenin imar bilgilerini Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşıyacak.

Böylelikle vatandaşlar; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde verilen parselin plan durumu, planı varsa onay tarihi, plan fonksiyonu, çekme mesafeleri, taban alanı katsayısı, kat alanları kat sayısı, maksimum yükseklik yola terk vb. bilgilere, çok yakında başlayacak olan e-imar uygulaması ile belediyeye gelmeden ulaşılabilir olacak.

Gemlik Belediyesi hizmeti sadece internet üzerinden sunmayacak. Belediye ayrıca, IOS ve Android uygulamalarıyla vatandaşlara daha hızlı ve kolay hizmet verecek.

Her zaman ulaşılabilir hizmet 

Salgının devam ettiği şu günlerde özellikle kalabalık gruplardan uzak kalmak ve sosyal mesafenin de korunması için önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten...