26 / 04 / 2024

gemlik haberleri

gemlik haberleri

İlçe merkezinden 8 kilometre uzaklıktaki Keten Çukur bölgesinde yaşanan toprak kayması sonrası, Katırlı, Hamidiye, Şükrüye, Fındıcak, Fevziye ile Gürsu’ya bağlı Ericek ve Dışkaya köylerine ulaşım durdu

TOKİ Gemlik'e 970 konut yapacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti.

Gemlik'te 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 608 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te kamu binalarının yıkımları sürüyor!

Adliye, emniyet Lojmanları gibi deprem testinden riskli çıkan binaları boşaltıp yıkan Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi Veysel Karani Camii yanındaki 4 katlı Osmaniye Kur’an kursunu da yıktı.

Ömer Uslu: Gemlik'in yeniden kurulması gerekir!

Kaymakamdan Müteahhitlere ziyaret Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu Gemlik Müteahhitler Demeğine iade i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kendilerini Dernek Başkanı Ömer Uslu ve yönetimi karşıladı.

Gemlik Çukurbahçe'ye köprülü alt geçit yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre yolu Çukurbahçe mevkiine köprülü alt geçit yapılacağını açıkladı. Yılmaz, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, onay sonrasında yıl içinde bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Gemlik'teki riskli 2 bina yıkıldı!

Gemlik'te yıkım riski ile karşı karşıya kalan ve yaklaşık iki yıl önce tahliye edilen Dr. Ziya Kaya Mahallesi Hürriyet Caddesi Terminal Karşısında bulunan Mendi ve Hürriyet Apartmanları Belediye ekiplerince yıkıldı.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gemlik'te yapılan imar uygulamaları bölgeyi 4 kat değerlendirdi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman ''Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir'' dedi.

Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmeli!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te deprem riskine karşıkentsel dönüşümün gerekli olduğunu belirterek "Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmelidir" açıklamasında bulundu.

Bursa Gemlik'te iki yılda 200 metruk bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekipleri, 2 yıl içinde 200 metruk binayı yıktı. Toplum Destekli Polis Müdürlüğü’nün talebiyle encümen kararını uygulayan ekipler, son olarak Hamidiye Mahallesi’nde 4 metruk binayı yıktı.

Gemlik'teki riskli bina yıkılacak mı?

Gemlik Hamidiye Mahallesinde bulunan ve testler sonucunda Riskli Yapı olarak belgelenen Mendi Apartmanı'nın durumu faciaya davetiye çıkartıyor. 10 dairelik apartmanda 3 kişiye tebligat yapılamadığı için Gemlik Belediyesine yıkım izni verilmiyor.

gemlik haberleri Haberi

gemlik haberleri


Gemlik’te yağmur ve kar yağışının ardından yaşanan toprak kayması ilçeye bağlı 7 köy yolunu kapattı.

İlçe merkezinden 8 kilometre uzaklıktaki Keten Çukur bölgesinde yaşanan toprak kayması sonrası, Katırlı, Hamidiye, Şükrüye, Fındıcak, Fevziye ile Gürsu’ya bağlı Ericek ve Dışkaya köylerine ulaşım durdu.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay sonrası ulaşıma kapanan köy yollarının bugün içinde açılması...