26 / 04 / 2024

gemlik Mendi ve Hürriyet Apartmanları

gemlik Mendi ve Hürriyet Apartmanları

Gemlik'te yıkım riski ile karşı karşıya kalan ve yaklaşık iki yıl önce tahliye edilen Dr. Ziya Kaya Mahallesi Hürriyet Caddesi Terminal Karşısında bulunan Mendi ve Hürriyet Apartmanları Belediye ekiplerince yıkıldı.

O şehir için 6.9, 7.2 ve 7.7 büyüklüğünde deprem uyarısı! Uzman isim fayları tek tek açıkladı: Tüm Marmara'yı vurur!

Prof. Dr. Şerif Barış, İznik ve Gemlik fayı aynı anda kırılması durumunda 7.7 büyüklüğünde deprem olacağına dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu.  

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Milli Emlak'tan Gemlik'te satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik'te yer alan bazı gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Şenol Hakan Kutoğlu: Gemlik deprem bakımından yüksek tehlike bölgesinde!

Bursa'nın Gemlik ilçesi, kentte başka ilçelerden de fay geçmesi ve alüvyon zemin özelliklerinin Bursa'nın farklı yerleşim yerlerinde de görülmesine karşın, deprem konusunda en riskli yerlerden biri olarak belirtiliyor. 

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

gemlik Mendi ve Hürriyet Apartmanları Haberi

gemlik Mendi ve Hürriyet Apartmanları

Gemlik'te yıkım riski ile karşı karşıya kalan ve yaklaşık iki yıl önce tahliye edilen Dr. Ziya Kaya Mahallesi Hürriyet Caddesi Terminal Karşısında bulunan Mendi ve Hürriyet Apartmanları Belediye ekiplerince yıkıldı. 1987 yılında yapılan ancak yapımında başta deniz kumu olmak üzere, deprem riskine karşı hiçbir koruması olmayan malzemeler kullanılan iki apartman konusunda bilirkişi heyetleri yaklaşık iki yıl önce, yıkım riski var, oturulamaz raporu vermişlerdi. Bunun üzerine başlatılan tahliye işlemi sonrasında 5 katlı iki bina tamamen boşaltılmıştı. 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Binalarla ilgili yasa kapsamında yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçede Mendi ve Hürriyet Apartmanı gibi on bine yakın deniz kumu ile yapılmış, riskli bina bulunduğuna dikkat çekti. 


Osmaniye Mahallesi'nde bulunan ve tahliyesi tamamlanmış olan Onur ve...