28 / 03 / 2024

gemlik toplu konut projesi

gemlik toplu konut projesi

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

Gemlik'e yapılacak olan 338 dairelik toplu konutun temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde yapacağı bin 400 konutlu, 7 bin kişilik mahalleli toplu konut projesinin 4. Etap 338 dairelik bölümünün temel atma töreni yapıldı.

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Gemlik Belediyesi 970 konut projesi için çalışmalara başladı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyede devrolan 150 bin metrekarelik arazi için projenin tamamlandığını vurguladı.

Gemlik Belediyesi Toplu Konut projesi çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Ardıçlı Toplu Konut Projesi'nin protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Ardıçlı Toplu Konut Projesi için protokol imzalandı.

Düzce'de 6 yılda 6.1 bin toplu konut inşa edildi!

Düzce'ye son 16 yılda büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplu konut seferberliği kapsamında 2003 yılından bugüne 6 bin 139 konut inşa ettik'' dedi.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli 2 Şubat'ta atılacak!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli 2 Şubat'ta atılacak.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme!

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 394 adet konut bulunuyor.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 472 konut mevcut.

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018!

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 472 adet konut bulunuyor.

Gemlik'in toplu konut projesinin ilk etabı tamamlandı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

gemlik toplu konut projesi Haberi

gemlik toplu konut projesi

Bursa Gemlik Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı.

Bursa'da Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, bin 400 konutluk projenin ilk etabında 158 daire ve 8 dükkanın inşaatının tamamlandığını ve kura işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Denizden 300 metre yükseklikte ham bir bölgede çalışarak deprem riskine karşı büyük bir ölçüde önlem almış olduk. Gemlik'te sıkça karşılaştığımız o sıkışık yapılardan arınmak için vatandaşlarımıza takas imkanı da sunuyoruz. Aralık ayında takas ,işlemlerimiz başlayacaktır. Bu proje yalnızca bir konut projesi olarak tasarlanmadı, aile sağlığı merkezi ve sosyal yaşam merkezine kadar bir çok alana da projemizde yer vererek burasının bir cazibe merkezi olması için elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı.

905 Liradan başlayan taksitlerle

Toplu konut projesindeki daire fiyatlarının 105...