28 / 03 / 2024

gemstone dekoratif taşlar

gemstone dekoratif taşlar

Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşlardan oluşan Gemstone dekoratif karolar, duvarlar ve yerler için alternatif dekorasyon seçenekleri sunuyor. Taşların, kendilerine özgü enerjisi ise, insan ruhunu canlandırma özelliğiyle ön plana çıkıyor…

Altın fiyatları tırmanışta! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Emekli maaşı zammıyla taşlar resmen yerinden oynadı! SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine yeni promosyon müjdesi

Emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasıyla taşlar resmen yerinden oynadı. Aktarılan son dakika detaylarına göre, SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine yeni promosyon sinyali de geldi...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Altınla ilgili flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat

Altın fiyatlarındaki tarihi hareketlilik devam ediyor. Altın yatırımcılarını ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Buna göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 982 bin liraya geriledi.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Dursun İpek tarafından kuruldu.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Pir Mehmed Çeşmesi’nden sökülen taşların çöpe atıldığı iddiası! 

Yanıkkapı'daki Pir Mehmed Çeşmesi'nden sökülen tarihi taşların çöpe atıldığı iddia edildi.    

800 yıllık Alaaddin Camisi’nin taç kapısı yenilendi!

Antalya Korkuteli’nde Selçuklu dönemi stilinde yapılan 800 yıllık Alaaddin Camisi’nde taşları statik nedenlerle sökülen ‘taç kapı’nın restorasyonu bitti. Yeni taşlarla silbaştan inşa edilen kapı ‘yepyeni’ oldu.

Sinem Kobal bahçe düzenlemesine 10 bin lira harcadı!

Emirgan'daki evlerinin bahçesini dekore eden Sinem Kobal, Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taçyıldız tarafından kuruldu. 

gemstone dekoratif taşlar Haberi

gemstone dekoratif taşlar



Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret tarafından Almanya’dan ithal edilen Gemstone marka dekoratif taş karoları, dekorasyonda farklılık arayanların ve bulundukları yere değer katmak isteyenlerin tercihi oluyor. Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşların çok özel bir teknikle kesilmesinden ve özel kalıplar sayesinde birleştirilmesinden oluşan Gemstone karolar, entegre ışıklandırma sistemi sayesinde asıldığı duvarlarda fark yaratıyor, çevresine büyüleyici bir ışıltı saçıyor.


Dekorasyon amaçlı zemin malzemesi olarak da tercih edilen Gemstone, kristal yapıları nedeniyle sadece maddenin en yüksek formunu temsil etmekle kalmayıp, insan vücudu tarafından emilebilen kendilerine has enerjiyi yansıtan motiflere de sahip. Bu sayede, insan vücudunun kendi enerji motiflerini olumlu bir hizaya getirmesine de yardımcı oluyor, biyoritme denge ve ahenk veriyor. Hissedebileceğiniz enerji titreşimleri; ruhunuza canlılık verirken, bulunduğu ortama da...