26 / 04 / 2024

genç inşaat Hüseyin Genç kimdir

genç inşaat Hüseyin Genç kimdir

Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Murat Genç'in babası Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Plaster İnşaat Hırdavat Elektrik Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Plaster İnşaat Hırdavat Elektrik Kimyevi Maddeler Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Heyder tarafından kuruldu.

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bilal Hüseyin Ateş tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

genç inşaat Hüseyin Genç kimdir Haberi

genç inşaat Hüseyin Genç kimdir

Hüseyin Genç, 1948 yılı Diyarbakır doğumlu. Lise mezunu Hüseyin Genç, 1976 yılından bu yana müteahhitlik yapıyor. Genellikle altyapı işleriyle uğraşan Hüseyin Genç, geçmiş dönemlerde üstyapı işlerine de imza attı. 

Babadan oğula geçen başarılı bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bir markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" diyor. 

Müslim Genç'in 1930'lu yıllarda girdiği yol inşaatları işlerinden sonra, Genç İnşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat Şirketi ve 1994'te Manisa Genç Beton Santrali'ni iş dünyasına kazandırdı. 

2006'da Kütahya-Simav-Demirci 1. Kısım Karayolu işini tamamlayan Hüseyin Genç 2007'de İzmir-Manisa ve Polatlı-Haymana karayolu işlerini de gerçekleştirdi. 
 
Bina ve yol inşaatları yanı sıra Manisa'da ve Ankara'da siteler yapan Genç İnşaat, Genç Yaşam Sitesi adı altında yeni Manisa'da...