20 / 04 / 2024

Gençlerbirliği başkanı

Gençlerbirliği başkanı

19 Mayıs ve İnönü Statlarının ömrünü tamamladığını vurgulayan Başkan, “Antalya’ya, Konya’ya yapılıyor, Ankara’da niye yok. Mevcut alan, Hipodrom ile birleştirilip, spor kompleksine dönüştürülmeli” dedi.

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Gençlerbirliği başkanı Haberi

Gençlerbirliği başkanı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 19 Mayıs Stadı’nın bulunduğu bölge ile Hipodrom alanının birleştirildiği yere bir spor kompleksi kurulmasını istediklerini söyledi.


TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen toplantıya İlhan Cavcav, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, şube başkanı Kerem Öncel ve yöneticiler katıldı.

Ankara’daki spor alanı ihtiyacının sürekli gündeme getirilmesi gerektiğini ifade eden Cavcav, şunları söyledi:

“Bunu, Ankara ve geleceğimiz için istiyoruz. Başkent’te olmamasına rağmen Konya ve Antalya’da stat yapıldı. Cebeci Stadı için yıkım kararı alındı. TOKİ’ye verilmiş vaziyette. Futbol oynanmasına da müsaade edilmiyor, çökme ihtimali var deniliyor. 19 Mayıs Stadı için de valimizi aramak durumunda kaldım, güvenlik sertifikası almamız gerekiyordu. Valilik de mesuliyet almak istemiyor. 20 bin kişi girerse çökme tehlikesi yaşanır diye. Hacettepe’ye oynanacak yer bulamıyoruz. Amatör takımların oynayacağı saha da yok....