28 / 03 / 2024

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin

Gergül İnşaat, tecrübeli teknik kadrosu çağdaş, konforlu yapılar üretmeye devam ederken, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor.

Abdülkadir Gültekin kimdir?

22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin kimdir? Abdülkadir Gültekin, Gergül İnşaat inşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin Haberi

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin

İzmir’de 1991 yılından beri konut üreten Gergül İnşaat, tecrübeli teknik kadrosu çağdaş, konforlu yapılar üretmeye devam ediyor. Gerek konut, gerekse iş alanları yapan Gergül İnşaat, yatırımcıların öncelikli tercihi oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin, sorularımızı cevapladı:


- İnşaat sektörü ne durumda?


Türkiye son yıllarda büyük bir ekonomik büyüme kaydetti. En önemli lokomotif ise inşaat sektörüdür. Kentsel dönüşümdeki atılan ciddi adımlar büyümenin başlangıcı oldu.


- Mobilya sektörüne de girdiniz...


Tesis kapasitesi ve gücünün önemli değer olduğunu düşündüğümüz kurulmuş bir üretim tesisini iki arkadaş satın aldık. Neden mobilyaya yatırım yaptık?  İnşaat firmaları belli tarih aralığında konutlarını bitirmek ve mülk sahiplerine teslim etmek durumundadır. Bu manada biz de sektörde açık olduğunu gördük ve bir tesis alarak diğer inşaat firmalarının da sıkıntılarına çözüm olmayı planladık. Amacımız “Çözüm...